jag har i dag tagit ner väskorna jag ska t med mig. ska koplitera den med kol och salt tabletter. sen presenterna. klädorna.
men de ska bli ett äventyr. se vårt hus i vidas hem by. träffa barnen för första gången.
jag har med mig de tre störrsta minnes korten på marknaden så jag kan filma ta en miljon bilder. få nog göra en bok av de. i onsdags så fick vi vårnaden av mimmi. aldrig har de varit så goda nyhetter som kom från suprime coourt of chana som de ja vi fick. besöket klarade hon av. men när de kommer hit så få vi ge dem de sprutor barn ska ha här. sen få tiden visa hur länge här blir.

de känns som om jag stänger en bok å öppnar en ny bok där slutet ska bli som Ramses slut. jag sittande under ett exotiskt träd se barn å barnbarnsbarns leker runt omkring mig å vida när jag har gjort de som jag har bestämt mig för att göra i ghana. men skåne flagga kommer jag att ta med mig till ghana,
 
jag hoppas ni kan läsa de
ja de fattas ju  el och rörläggaren måste komma sen 2 dörrar ska upp samt garderob. men sen ska de bäras upp saker och de som inte  ska upp ska lägas ut på blocket.
 
sen så är de  fläkten som måste göras vid som smålands villan har slarvat med och carporten börja lytta så den måste fixas.
 
sen är de  barnens rum som ska fixas.  de tar aldrig slut
i dag har ghanas domstol givit oss vårdnaden över Mimmi. innan när hon bodde ute på landet kunde hon ingen engelska nu kan man inte stoppa henne hon är som en tvättsvamp hon härmar en när man snakar med henne sen efter en tid kommer ett svar på svenska.
har börjat se efter taklampor till andra våningen. kommer ha 4 lampor i taket. på varje lampa finns 4 spottar. bakom varje mask finns de en liten lampa på golvet står de två golv lampor. inne bakom skyttdörarna finns de en ljusslinga som kommer ramma in glass vägen som igentligen är skytdörrana till klädkammaren. längst hand räcket upp fins de också led lampor som man kan dimma å byta färg på.
bara barnen och vida gillar deta.
tänk vad man blir o hjälte aktig när en man ser en spruta. då är man så långt borta från västerhjältarna eller killarna i e campany. då är man rädd. men varför skulle jag inte ta sprutorna på vacinationskliniken malmö skulle jag få en obotlig leversjukdom en obotlig hjärnsjukdom å en mycke svår magsjukdom. så de 3100:- de kostade mig var värd pengarna. nu återstår bara att packa.

golvet är nu klart i sovrummet redan nu känner jag mig mer lung där än i sovrumet där nerre.
Jag har inte kunat skriva på ett tag för min datorn krachade och paddan hittade inget nät. Men nu hoppasl jag ska åter skriva om mInna tankar och händelserna inför avresan.
 
Jag har köpt morgon gåvan blir en fågel gjord av gjuvelare från harlösa. Till barnen får några gåvor.
 
Våningen går sakta mott slut stadiet. I morgon börja golvet att lägas?
 
37 dagar kvar i morgon ska de ske vacination. Har tänkt göra de innan men skyttit uppdet.
 
Vida har sakt lite om rund resa vi ska göra. 
Vi kommer göra tre stopp en i varje de en i södra en i mellan en i norra. De är i mellan Ghana som muslimerna befinner sig. Men berparten ska vivara i vidas hem by där hennes pappa och mamma bor. Där är de som vi ska ha bröllopsfesten. Ett ställe som jag gärna vill se är fotet som man samlade slavarna in för resan me båtarna.
 
Ska man lägga ner en buket blommer där för hedra de som dog dä?
min vackra fru när vi besökte Kivik.
41 dagar till jag lyfter. just nu är de förberädelserna här hemma som står i centrum. övaanvåningen fattas de golv el samt vattenrör till badrummet.
mimmi är nu lagligen vår unge. innan hon kom till vida så kunde hon ingen engelska. nu förvånar hon sina lärare att bara på tre månader har hon lärt sig mer ord skriver mer på engelska än sina klass kompisar och hon bara 4.
randy och daniel JR är också kanon bra i skolan sedan jag sa till vida att ta bort deras mobiler tills de visat de gjort sin läxa.
ärligt tallat är jag som en zombie vandrande borta jag är redan i ghana. men jag ska ha med mig vet jag inte jag vet att jag kommer ha med mig mer hem än dit.
alla afrikanska maskerna som ska sitta på vägarna där uppe ska jag ha med mig hem. hem ja var ska vi ha de henne.
http://butikslivet.blogg.se/?tmp=779375
i kväll har de som jag väntat på hänt. ett steg att blir klar har tagits målaren har gjort ett toppen jobb. färgerna går fint i hop och nu saknar vägarna bara de saker som ska köpas in i ghana, sen är de helt klara- vad skänt.
Vi ska åka till nigeria. Med buss så vi se mer av de land skap. Efter den resan har jag varit i fyra länder. En resa med hella familjen.
Men de bästa är om vi kan göra intervjun i ghana. Men tanken att resa så långt med hela familjen är skön. Ett bra tillfälle att lära känna dem. Ok boducarden följer så klart me. Vi ska bo hoss någon vida känner.
Jag stod i en kö på ica rädslan av att få nej kom. Så jag rev upp brevet i bilen. De blev ett ja till 2015. Jippi
Jag hoppas jag har fått ett ja på min ansökan om visom. Och att de startar vid maj. Få vänta tills jag har de i min hand.
Var på vårdcentralen. Vilket blev ett lungnande besök. De jag trode var gymskbråk var inflamerad något och skulle gå över på 14 dagar.
I morgon ska jag boka tiden på vaccination kliniken i malmö.
 
I april är de dags för att plocka fram klädhängaren. Och väskan läga ner kläder som ska med till Ghana. Plus de små gåvorna. Kommer ha mer med mig hem än vad jG tar med mig. 
 
Vida är så gulig hon ringer minst 10 gånger om dsgen för Att höra vad jag gör och höra min röst. 
 
jag föll för vida när hon efter bara träffat mig en gång kom hon hem till mig med soppa ner jag var golvad av influensen. Tänk vad en portion soppa kan leda till.
Sen har vi de fantastiska barnen alla tre.
Tack vare skyp så kan jag vara delaktig i vad minna barn och vad min fry gör om dagarna.
De finns bara ett negativ att resa. De är inte den långa kön vid inchekni gen inte heller de som står i gången i planet å ska vika sin jacka 200 gånger medan resten väntar på att gå till sin plats.
De jag inte gillar är sprutorna som man måste ta. 5 st måste jag ta. Och ändå finns de tusen saker man kan få ändå. Ska ringa boka tid i morgon. Sen är de inte så många måsten innan jag åker hen. 54 dagar kvar.
Jag har valt så perfect både kakelt och färgerna. Sand färgat kakel so de är som i en grotta. Kommer bli romantiskt med levandeljus. Och ta ett bad lysna på musik i badet de kommer Vida gilla. De stora rummet är i rött som het sand. De kommer bli vild med vilt med afrikanska masker med ljys bakom. 
Golvet kommer vara riktiga brädor. 
 
Bara en störrande sak de är skorstenen. Är de någon som vill ha en kamin så kan ni läga ett pris på min använd en gång på 14 år. Och då bara eldat en timme. Så de är min sämsta instälation.
 
Jag kommer nog ha hemma loppis i juni. Sälja ut saker som inte längre platsar här längre. Pengarna ska gå till uppgraderingen av barnens rum sen de övriga rummen.
hus,
http://butikslivet.blogg.se/?tmp=179562
Nu kommer färgen på vägarna. De kommer bli toppen röda vägar som kommer ge ett lung och värme. I badrummet kommer kaklet upp ger ett fint badrum. Jag gillar de och jag vet att Vida och barnen kommer att gilla de. Sen ska bara de afrikanska sakerna upp.
Jag sitter i min soffa dagen innan ovan våningen ska få sin färg. Och badrummet ska få sitt kakel. Sen är de golvet som ska få ett fint ekgolv. Där barnen kan leka där. Vid trappan kommer de att finnas en liten grind. Själva rummet kommer vara varmt och de kommer vara naturligt trä fönsterbrädor. Men när de är klara där uppe kommer de bli dax att göra om de 2 små rummen där nerre till två barn rum.
De diskuteras i ghana om vår vargjakt. Den själv ständiga varghonnan följer de noga. Men vad d säger att vi i sverige jagar henn kan dem inte förstå.  
jag håller på att gå genom samma procedur som en fjäril. jag transformerat från den jag är till den jag kommer att bli. men de är inte bara jag utan  mitt hus  håller på att tranformeras till en våning till. nedre våningen är inte min still har aldrig gillat tapeterna. men övan våningen  gillar jag mer. röda med ljusda partier. dessa ska sen  jag hita på något så man inte ser dem så mycke.
 
så här ser de ut just nu
 
Jag vill gärna vetta vad ni som läser detta tycker om vad jag skriver. Hör gärna av er .
att sakna en persson är som att en annan mäniska har dragit sönder enb utan bedövning. i 6 månade so var vi i hopp men tiden gick så fort. jag hade inga svarta katter jag var bara glad. nu kommer jag snart åter ser min härliga sötta Vida och för första gången kommer jag att få träffa minna tre härliga ungar. vi har daniel JR som är en mycke duktig inom skolan. medan randy är vår egen zlatan och mimmi är som mig en liten tjej med stort hjärta som säger till mamma vida att spara matt till pappa kommer.

de jag kommer göra är att lägga ner blommer vid fortet där slavarna samlades in innan båtarna kom och fraktade dem till usa för att aldrig mer komma tillbaka. de är ett svart kapittel i vår historia. sen kommer jag också se hur livsmedelbutiker fungerar i ghana för framtida ändamål. tänken är ju att flytta ner till varma ghana lämna kalla sverige. sverige där inte bara vädret är iskalt utan mellan mäniskor har blivit en ny istid.
I dag är de Ghanas självständighetsdag. En dag att fira så alla skolor och jobba gör man inte man bara festar.
Jims värld på tv 3. Den serien är en uppslags verk för mig. Jag kommer snart själv ha tre barn och en vacker fru. Så att se den serien är som att se in i framtiden. Första skoldagen första skoldansen andra saker som. Är så viktigt att man väljer rätt. Så tack jims värld. För ni på ett roligt sätt hjälper andra män att bli bra man och en toppen pappa. Alla älskar raymond är även den en bra skola att bli en bra pappa.
Jag drömmer inte ofta men denna minns jag.
Jag gick i ett stort shoping male 4 våningar. Gick upp på taket som han som äger ullared gör. Från taket kunde jag se omgivningen jag såg skolan där alla hade skol lunch. Skolan var fri ingen kostnad för familjerna . De gällde sjukhuset. Där jag hade 13 nobel pristagare som forskar vidare vi hade de duktigaste läkarna i världen där. Plastic oprationer fritt. 
Brevid skolan låg yrkes utbildningen där gick morgon dages läkare snikrare byggare samt butiks personal. Fritt 
De hade lärt sig att så länge butiken var öppen så länge kunde alla få ett bra skyddsnät till ett pris att de handlade till rätt butik nämligen min 
Jag väntar nu på att höra något från ambasaden. Tänk om de säger nej vad ska man då göra. Hur kan man över klaga ett nej. Men jag vet jag kommer ett ja. Ingen som åker till ghana har sådana planer på att hjälpa de i ghana som ingen ser dem ska jag se.